partnerzy partner - SM Swarzędz partner techniczny - Inea

KUCHNIA PLEBANA

Kuchnia Plebana - Nadziewane piersi z kurczaka

Udostępnij

Zapraszamy na kolejny, produkowany przez Telewizję STK odcinek programu „Kuchnia Plebana”. Ksiądz Grzegorz Zbączyniak gotuje w nim potrawy dla Ciała i dzieli się ze wszystkimi Słowem Bożym na niedzielę.

NADZIEWANE PIERSI Z KURCZAKA:

1 kg piersi z kurczaka

2 łyżki majonezu

ser żółty

1 papryka czerwona

kostka masła

sól, pieprz

bułka tarta

 

 

Zobacz również:

Zobacz wszystkie
Zamknij X
Nasza strona korzysta z ciasteczek (ang. cookies) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Korzystając z niej bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia, więcej informacji na temat zarządzania plikami cookies znajdziesz w Polityce prywatności.